Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2332g648kcal27.8g94.7g4.7g49g
Porkkana, keskikokoinen 65g303g85kcal1.8g18g0.6g7.6g
Punajuuri 373g143kcal3.7g25.7g0.7g9.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1548kcal177.2g0g93.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka350g287kcal11.9g66.5g3.5g3.5g
Vesi3498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g5709kcal454g417g229.2g139g
Valittu annoskoko7840g2855kcal227g208.5g114.6g69.5g
Annoskoko puolitettuna3920g1427kcal113.5g104.3g57.3g34.8g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374