Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2670g8010kcal109.5g106.8g801g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2002g1285kcal64.1g96.5g70.1g0.2g
Katkarapu 1068g731kcal154.2g0g11.7g0g
Sieni-sipulihakkelus 1335g358kcal20g37.4g5.9g35.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 27g19kcal0.3g3g0.3g1g
Selleri, annos 50g668g93kcal6.7g20g0g0g
Tilli mauste31g5.2kcal0.4g0.3g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g21136kcal716.8g553.6g1779g73.4g
Valittu annoskoko7840g10568kcal358.4g276.8g889.5g36.7g
Annoskoko puolitettuna3920g5284kcal179.2g138.4g444.8g18.4g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636