Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3424g880kcal30.8g157.5g13.7g68.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1126g3154kcal38.3g63.1g304.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2253g3739kcal428g0g225.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 901g2038kcal144.2g4.5g162.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio144g389kcal40.4g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g20401kcal1363.4g450.2g1459.6g137g
Valittu annoskoko7848g10200kcal681.7g225.1g729.8g68.5g
Annoskoko puolitettuna3924g5100kcal340.9g112.6g364.9g34.3g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317