Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3597g5036kcal185.6g1005.8g24.5g122.3g
Chorizo makkara, annos 100g2398g6235kcal263.8g119.9g527.6g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1499g300kcal9g52.5g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15697g24904kcal927.2g2403.8g1282.2g251.8g
Valittu annoskoko7848g12452kcal463.6g1201.9g641.1g125.9g
Annoskoko puolitettuna3924g6226kcal231.8g601g320.6g63g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332