Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 250g270kcal21.1g35.1g0.9g17.5g
Persilja 31g8.6kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g804kcal51g84g18.8g47.4g
Valittu annoskoko785g402kcal25.5g42g9.4g23.7g
Annoskoko puolitettuna393g201kcal12.8g21g4.7g11.9g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910