Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 412g74kcal2.3g10.3g1.6g2.9g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio26g58kcal2.1g6.8g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g156g437kcal29.7g0g34.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g1195kcal68.2g34.2g82g5.8g
Valittu annoskoko785g597kcal34.1g17.1g41g2.9g
Annoskoko puolitettuna393g299kcal17.1g8.6g20.5g1.5g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965