Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 282g92kcal1.7g15.6g0.6g7.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g4.2g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1571g432kcal8.2g42.2g21.6g15.2g
Valittu annoskoko785g216kcal4.1g21.1g10.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna393g108kcal2.1g10.6g5.4g3.8g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011