Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1320g562kcal5g54.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1040g3640kcal124.8g738.4g21.8g31.2g
Ruokaöljy keskiarvo 32g283kcal0g0g32g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 440g552kcal48.4g1.1g39.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 800g688kcal24.8g35.2g48g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g700g2730kcal203g14g203g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15704g25896kcal1463g1866.8g1307.8g127.2g
Valittu annoskoko7852g12948kcal731.5g933.4g653.9g63.6g
Annoskoko puolitettuna3926g6474kcal365.8g466.7g327g31.8g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574