Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2001g921kcal64g96g30g0g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Seiti pakaste 1601g1241kcal281.1g0g11.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2001g1523kcal37.6g310.2g4g20g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g50g340kcal0.5g0.5g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15712g8468kcal780g895g167g47.6g
Valittu annoskoko7856g4234kcal390g447.5g83.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna3928g2117kcal195g223.8g41.8g11.9g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519