Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Kookoskerma, kara120g300kcal5.5g1.6g30g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kalaliemi (kake) (Maggi)24g60kcal1.4g10.1g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Chili paprika punainen18g7.2kcal0.4g1.6g0g0g
Soijakastike 22g13kcal1.1g2.1g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 10g36kcal0.5g8.1g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1687kcal59.4g76.4g120.4g25g
Valittu annoskoko786g844kcal29.7g38.2g60.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna393g422kcal14.9g19.1g30.1g6.3g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.9g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553