Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g210g116kcal3.1g13.6g5.2g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g100g170kcal2.5g6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1573g1345kcal90.2g61.2g81.6g8.6g
Valittu annoskoko787g673kcal45.1g30.6g40.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna393g336kcal22.6g15.3g20.4g2.2g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348