Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Lehtiselleri 160g20kcal1.8g1.8g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl200g150kcal8g16g6g0.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15720g5166kcal94.8g507.2g304.2g129g
Valittu annoskoko7860g2583kcal47.4g253.6g152.1g64.5g
Annoskoko puolitettuna3930g1292kcal23.7g126.8g76.1g32.3g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944