Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1999g3318kcal379.8g0g199.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g999g280kcal6g59.5g2g25g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g2099g1154kcal31.5g136.4g52.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g999g203kcal6g38g3g14g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g999g1699kcal25g60g149.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15720g13443kcal903g611.8g815.6g86.4g
Valittu annoskoko7860g6721kcal451.5g305.9g407.8g43.2g
Annoskoko puolitettuna3930g3361kcal225.8g153g203.9g21.6g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348