Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g225g56kcal2.5g11.3g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g28g10kcal1.1g1g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 135g186kcal25.3g0g9.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g533kcal59.2g24.8g21.6g2.6g
Valittu annoskoko788g267kcal29.6g12.4g10.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna394g133kcal14.8g6.2g5.4g0.7g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994