Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 564g810kcal90.2g0g50.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g113g124kcal2.6g3.5g11.3g0g
Tilli, tuore 27g8.1kcal1g0.2g0.2g0.6g
Aurajuusto68g230kcal13.5g0g19.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl14g20kcal0.7g1.3g1.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g2392kcal216.2g11.2g165.4g1.2g
Valittu annoskoko788g1196kcal108.1g5.6g82.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna394g598kcal54.1g2.8g41.4g0.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022