Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 233g262kcal49.3g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha porsaan 12%117g247kcal21g0g14g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 88g243kcal1.7g2.6g24.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk117g31kcal0.7g6.2g0.2g1.6g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä29g90kcal3.2g0g8.2g0g
Juusto, mozzarella 29g76kcal5.4g0g5.9g0g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper117g408kcal14g82.8g1.6g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g8.7g56kcal0.1g0.3g6.2g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g2961kcal192.8g188.8g147g4.4g
Valittu annoskoko787g1481kcal96.4g94.4g73.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna394g740kcal48.2g47.2g36.8g1.1g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662