Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 138g450kcal14g91.3g1.5g4.6g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g150g158kcal28.5g0.8g4.5g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g156g125kcal2.3g10.5g7.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl250g75kcal11.5g4.7g0.7g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1998kcal130.6g217.8g62.8g17.6g
Valittu annoskoko788g999kcal65.3g108.9g31.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna394g500kcal32.7g54.5g15.7g4.4g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180