Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g281g956kcal5.6g8.4g98.4g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 281g109kcal9.3g7.9g4.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g113g16kcal2.1g0.4g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g2959kcal70g33.6g278g0g
Valittu annoskoko788g1479kcal35g16.8g139g0g
Annoskoko puolitettuna394g740kcal17.5g8.4g69.5g0g
Arvot/100g100g188kcal4.4g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918