Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g250g100kcal3.7g11.2g5g6.2g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1158kcal106.8g41.4g61.8g18.4g
Valittu annoskoko788g579kcal53.4g20.7g30.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna394g290kcal26.7g10.4g15.5g4.6g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262