Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)94g113kcal18.8g0g3.3g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g758kcal63.8g80.2g16.4g4.8g
Valittu annoskoko788g379kcal31.9g40.1g8.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna394g189kcal16g20.1g4.1g1.2g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339