Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen960g6912kcal9.6g9.6g768g0g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1632g6624kcal0g1630.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1920g6720kcal67.2g1555.2g19.2g57.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten288g950kcal67.7g129.6g60.5g31.7g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g576g2304kcal0g576g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten96g317kcal22.6g43.2g20.2g10.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen320g2304kcal3.2g3.2g256g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 320g146kcal9.6g15.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g55044kcal542.4g8041.2g2401.8g200.4g
Valittu annoskoko7872g27522kcal271.2g4020.6g1200.9g100.2g
Annoskoko puolitettuna3936g13761kcal135.6g2010.3g600.5g50.1g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002