Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2090g11095kcal6.3g10.5g1254.3g0g
Sokeri 2031g8243kcal0g2028.7g0g0g
Kananmuna kuoreton2031g2904kcal243.7g0g203.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 836g2800kcal0.5g682.3g0.4g11.7g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g597g3703kcal128.4g73.5g330.3g43g
Sokeri 287g1164kcal0g286.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g59817kcal757.8g6162.8g3576.2g109.4g
Valittu annoskoko7872g29908kcal378.9g3081.4g1788.1g54.7g
Annoskoko puolitettuna3936g14954kcal189.5g1540.7g894.1g27.4g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563