Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g3849g4773kcal173.2g962.3g23.1g38.5g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g2887g3724kcal600.5g0g144.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g529g143kcal6.9g25.4g1.1g9g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g481g914kcal163.6g7.2g24.1g0g
Mustapippuri 67g189kcal7.3g25.8g2.2g17.9g
Paprikajauhe 58g185kcal8.5g10.6g7.5g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g19857kcal1920g2062.6g404.8g174g
Valittu annoskoko7872g9929kcal960g1031.3g202.4g87g
Annoskoko puolitettuna3936g4964kcal480g515.7g101.2g43.5g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416