Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali721g152kcal8.7g24.5g1.4g15.1g
Punajuuri 841g323kcal8.4g58g1.7g21g
Peruna, vanha, kuorittu 1202g915kcal22.6g186.3g2.4g12g
Porkkana 721g236kcal4.5g40.1g1.4g18.4g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]409g1379kcal49g0g151.2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 1202g3353kcal125g96.7g277.2g1.7g
Sitruuna kuorittu 72g30kcal0.4g1.6g0.8g2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)54g54kcal4.1g9.2g0.3g1.1g
Vesi2403g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g13053kcal453.2g861.4g874.2g154.6g
Valittu annoskoko7872g6527kcal226.6g430.7g437.1g77.3g
Annoskoko puolitettuna3936g3263kcal113.3g215.4g218.6g38.7g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209