Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1323g564kcal5g54.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1043g3649kcal125.1g740.3g21.9g31.3g
Ruokaöljy keskiarvo 32g283kcal0g0g32g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 441g554kcal48.5g1.1g39.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1805g3996kcal315.8g0g306.8g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Tomaattimurska 1604g472kcal9g85g3.2g30.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 802g690kcal24.9g35.3g48.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g702g2737kcal203.5g14g203.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g25962kcal1466.6g1871.6g1311g127.6g
Valittu annoskoko7872g12981kcal733.3g935.8g655.5g63.8g
Annoskoko puolitettuna3936g6491kcal366.7g467.9g327.8g31.9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574