Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 350g154kcal1.8g22.4g2.1g11.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g250g976kcal0g245.2g0g0g
Suklaa tumma 150g775kcal5.9g79.9g46.5g8g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1576g3820kcal15.6g695.8g97.2g39.2g
Valittu annoskoko788g1910kcal7.8g347.9g48.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna394g955kcal3.9g174g24.3g9.8g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914