Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Parmesan formaggio da pasta200g914kcal80g0g66g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Oregano, kuivattu 20g61kcal2.2g4.3g2.1g8.6g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla2000g1080kcal30g138g46g20g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Paprika vihreä 800g170kcal7.5g20g2.4g15.2g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1000g3100kcal240g8g230g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15760g16287kcal1077.4g791.4g943.2g158.4g
Valittu annoskoko7880g8143kcal538.7g395.7g471.6g79.2g
Annoskoko puolitettuna3940g4072kcal269.4g197.9g235.8g39.6g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318