Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3502g1542kcal17.5g224.1g21g115.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2502g9756kcal0g2451.6g0g0g
Suklaa tumma 1501g7753kcal58.5g799.4g465.3g79.6g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton225g47kcal0.7g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15760g38196kcal153.4g6957.4g972.6g390.8g
Valittu annoskoko7880g19098kcal76.7g3478.7g486.3g195.4g
Annoskoko puolitettuna3940g9549kcal38.4g1739.4g243.2g97.7g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914