Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g280g1065kcal2.8g257.7g1.4g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g168g27kcal0.5g4.7g0.5g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1401g1401kcal196.1g23.8g60.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos41g293kcal0.2g0.2g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)389g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2802g2381kcal28g98.1g196.1g0g
Sieni tatti, hapero 2802g774kcal51.3g81.2g14g53.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15764g12091kcal568g968.8g611g119.6g
Valittu annoskoko7882g6045kcal284g484.4g305.5g59.8g
Annoskoko puolitettuna3941g3023kcal142g242.2g152.8g29.9g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234