Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1927g348kcal10.8g48.2g7.7g13.5g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g2627g4467kcal525.5g0g262.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1051g1851kcal19.8g32.6g178.7g0g
Emmental juustoraaste valio526g2049kcal152.4g0g157.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1752g701kcal19.3g126.1g8.8g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15764g18831kcal1455.6g413.8g1231g76g
Valittu annoskoko7882g9416kcal727.8g206.9g615.5g38g
Annoskoko puolitettuna3941g4708kcal363.9g103.5g307.8g19g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768