Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen630g162kcal5.7g29g2.5g12.6g
Purjosipuli 720g165kcal13g17.3g1.4g15.1g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g2925g4680kcal672.8g0g234g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3330g1166kcal33.3g229.8g16.6g46.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g135g100kcal6.1g17.4g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.5g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15768g12877kcal1479.6g635.2g512.8g170.2g
Valittu annoskoko7884g6438kcal739.8g317.6g256.4g85.1g
Annoskoko puolitettuna3942g3219kcal369.9g158.8g128.2g42.6g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011