Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1802g2991kcal342.4g0g180.2g0g
Paprika, punainen3154g811kcal28.4g145.1g12.6g63.1g
Felix chilikastike225g338kcal6.8g29.3g22.5g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1802g1171kcal27g90.1g81.1g18g
Oltermanni 17%451g1216kcal135.2g0g76.6g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15768g13298kcal1091.4g572.2g747.8g177.6g
Valittu annoskoko7884g6649kcal545.7g286.1g373.9g88.8g
Annoskoko puolitettuna3942g3325kcal272.9g143.1g187g44.4g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112