Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1799g3572kcal528.2g0.2g161.5g0g
Siankylki, raaka450g1444kcal66.6g0g132.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2249g1712kcal42.3g348.6g4.5g22.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Palsternakka 675g429kcal3.4g79.6g2.7g30.4g
Paprika keltainen 765g230kcal7.2g39g1.5g15.3g
Paprika vihreä 765g163kcal7.2g19.1g2.3g14.5g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Lihaliemikuutio Maggi148g416kcal13.4g10.4g34.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15768g16500kcal1355.2g1106.6g682.8g210g
Valittu annoskoko7884g8250kcal677.6g553.3g341.4g105g
Annoskoko puolitettuna3942g4125kcal338.8g276.7g170.7g52.5g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933