Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3002g477kcal22.5g60g3g60g
Vesi4203g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow78g203kcal7.8g7.8g15.6g1.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g300g751kcal17.4g9.6g70.6g0.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15768g3023kcal103.2g183.6g179.6g133.8g
Valittu annoskoko7884g1512kcal51.6g91.8g89.8g66.9g
Annoskoko puolitettuna3942g756kcal25.8g45.9g44.9g33.5g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093