Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Naudan Sisäpaisti375g412kcal82.4g0.4g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.7g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g300g108kcal5.4g19.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g1286kcal179.8g59.8g40.4g4.8g
Valittu annoskoko789g643kcal89.9g29.9g20.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna394g322kcal45g15g10.1g1.2g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729