Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 110g331kcal19.6g53.1g1.1g11.7g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 547g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 120g267kcal21.1g0g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g1202kcal81.8g107.4g43.2g23.8g
Valittu annoskoko789g601kcal40.9g53.7g21.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna395g300kcal20.5g26.9g10.8g6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470