Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 3.7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3.7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g225g214kcal45g0g1.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)139g56kcal1.5g10g0.7g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1579g915kcal100g47g28.8g12.2g
Valittu annoskoko790g457kcal50g23.5g14.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna395g229kcal25g11.8g7.2g3.1g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762