Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1568g609kcal6.9g106.6g7.8g40.8g
Karpalo 1624g528kcal7.1g56g11.4g53.6g
Vesi3920g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow784g2666kcal94.1g548.8g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g7605kcal216.2g1422.8g69.8g188.8g
Valittu annoskoko7896g3803kcal108.1g711.4g34.9g94.4g
Annoskoko puolitettuna3948g1901kcal54.1g355.7g17.5g47.2g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832