Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1634g454kcal19.4g66.4g3.3g34.3g
Hirvenliha 1307g1469kcal276.3g0g39.2g0g
Sipuli 584g177kcal7.3g28g1.2g9.9g
Porkkana 514g168kcal3.2g28.6g1g13.1g
Herkkusieni 187g30kcal3.9g0.6g0.6g2.8g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Vesi3502g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g5999kcal633.8g301.4g217.8g123.8g
Valittu annoskoko7896g2999kcal316.9g150.7g108.9g61.9g
Annoskoko puolitettuna3948g1500kcal158.5g75.4g54.5g31g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881