Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1403g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1403g1576kcal296.3g0g42.1g0g
Sipuli (kuorittu)842g227kcal10.9g40.4g1.7g14.3g
Porkkana 1403g459kcal8.7g78g2.8g35.8g
Lanttu 842g243kcal8.4g38.7g2.5g15.1g
Kesäkurpitsa zucchini 842g152kcal4.7g21g3.4g5.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)1122g337kcal11.2g44.9g4.5g2.2g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen42g76kcal13.9g0.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g6138kcal708.2g446.8g117.4g146.6g
Valittu annoskoko7896g3069kcal354.1g223.4g58.7g73.3g
Annoskoko puolitettuna3948g1534kcal177.1g111.7g29.4g36.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280