Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Valkuainen (100g)1263g531kcal123.8g19g1.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g281g180kcal9.8g0.6g70.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1404g7229kcal54.7g786.1g421.1g74.4g
Vispikerma Flora 20%3509g7721kcal105.3g175.5g701.9g0g
Marianne suklaarakeet1053g5001kcal29.5g726.4g210.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g42423kcal742.8g3417.6g2889.4g148.8g
Valittu annoskoko7896g21212kcal371.4g1708.8g1444.7g74.4g
Annoskoko puolitettuna3948g10606kcal185.7g854.4g722.4g37.2g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410