Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 588g117kcal4.1g17.6g0.6g10.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1960g3254kcal372.4g0g196g0g
Sipuli 840g254kcal10.5g40.3g1.7g14.3g
Vesi, vesijohtovesi 1120g0kcal0g0g0g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl56g140kcal6.7g0.8g12.3g0.1g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g2100g1050kcal31.5g153.3g27.3g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g1120g291kcal13.4g43.7g2.2g21.3g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.2g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g11409kcal890g590.2g572.6g96.6g
Valittu annoskoko7896g5705kcal445g295.1g286.3g48.3g
Annoskoko puolitettuna3948g2852kcal222.5g147.6g143.2g24.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484