Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Kesäkurpitsa1801g306kcal7.2g45g10.8g12.6g
Tomaatti 2252g513kcal12.6g77.7g6.8g31.5g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g120g985kcal0g0g120.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g2222g5999kcal333.3g111.1g466.6g22.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g601g1561kcal180.1g12g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g19205kcal1087.4g576.8g1393.6g165g
Valittu annoskoko7896g9603kcal543.7g288.4g696.8g82.5g
Annoskoko puolitettuna3948g4801kcal271.9g144.2g348.4g41.3g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799