Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g4802g1921kcal240.1g235.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1601g5603kcal192.1g1136.6g33.6g48g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g816g1168kcal102.1g2.4g84.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki372g208kcal31.6g18.6g0.7g0g
Rypsiöljy 280g2477kcal0g0g280.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g22754kcal1131.8g2785.8g797g96g
Valittu annoskoko7896g11377kcal565.9g1392.9g398.5g48g
Annoskoko puolitettuna3948g5689kcal283g696.5g199.3g24g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675