Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)13g8.5kcal1.9g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.9kcal0g1g0g0.3g
Kurkku, tuore7.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokajogurtti Valio14g13kcal0.6g0.7g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 15g38kcal1.1g6.6g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g148kcal7.8g20g3.2g2.4g
Valittu annoskoko79g74kcal3.9g10g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g37kcal2g5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g94kcal4.9g12.6g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358