Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Juuriselleri 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta21g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g83kcal3.2g9.8g2.4g2g
Valittu annoskoko79g41kcal1.6g4.9g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna40g21kcal0.8g2.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g52kcal2g6.2g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390