Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria31g63kcal2.7g3.1g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix7g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g208kcal6.2g10.2g15.8g0.4g
Valittu annoskoko79g104kcal3.1g5.1g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g52kcal1.6g2.6g4g0.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823