Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl33g112kcal0.7g1g11.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g11g27kcal1.5g0.4g2.2g0g
Välipalakeksi, digestive 10g42kcal0.6g5.8g1.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g537kcal7.2g53.4g32.2g0.6g
Valittu annoskoko79g269kcal3.6g26.7g16.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g134kcal1.8g13.4g8.1g0.2g
Arvot/100g100g340kcal4.6g33.8g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912