Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g7.5g26kcal4g2.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g47g13kcal0.6g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g101kcal9.6g9.6g2.2g1.2g
Valittu annoskoko79g51kcal4.8g4.8g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal2.4g2.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630