Sieni/papu/fetasalaatti

Kaikki vain sekaisin keskenään..

Hyvä tulee..

En ole mitenkään lämmitellyt papuja, ovat mielestäni hyviä sellaisenaan.

Olen kuitenkin huuhdellut niistä enimmät suolamössöt pois ennen salaattiin lisäämistä.

Älyttömästi on kuituja ja hyvin proteiinia, vaikka ei tippaakaan lihaa.

Fetajuustokaan ei ole pakollinen, eikä maku kärsi.

Aika suolainen on nimittäin tämä versio.

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni säilötty Rainbow10g1.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä22g24kcal1.7g4g0.1g1.8g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )4.2g2.1kcal0g0.5g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g4.2g4.6kcal0.7g0.1g0.1g0g
Persilja4.2g0.5kcal0.1g0g0g0.3g
Paprika keltainen, annos 40g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku (Kela 1989), annos 100g10g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore17g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lehtisalaatti (Kela 1989), annos 100g6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g77kcal6g11.4g0.4g5.4g
Valittu annoskoko79g38kcal3g5.7g0.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna40g19kcal1.5g2.9g0.1g1.4g
Arvot/100g100g48kcal3.8g7.2g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39369